Grey's Anatomy – säsong 10, avsnitt 7

Publicerad 2013-11-04 14:46:55 i Allmänt,

 
 
Det här med Halloween-avsnitt har jag alltid tyckt varit ganska tröttsamt. Karaktärer i knasiga kläder, "läskiga" storylines och krystade spökskämt. Men när Gossip Girl kom med sina maskeradbaler och glammade upp det hela på ett sånt härligt dekadent upper eastside-vis förändrade de spelplanen lite och nu tycker jag oftast att de där rollspelsavsnitten är ganska bra. Så även i år. 
Igår kväll (ensam hemma, big mistake) såg jag Grey's Anatomys och det är nog mitt bästa i år, tror jag.
 
Emilie, vilket är ditt bästa Halloween-avsnitt den här säsongen?
 
***SPOILERVARNING!***
Grey's Anatomy har faktiskt shapat upp sig lite de senaste avsnitten, tycker jag. Jag gillade ju förrförra avsnittet och det här senaste var riktigt spännande, det med – inte bara på grund av halvblinda spökkvinnor och kindtuggande zombier.
– Schismen mellan Meredith och Cristina känns trovärdig och sorglig och det deppiga i Cs dumpande av cupcakesen innanför dörren hos Mer kändes i magen. Yang är verkligen ensam nu. Vilket leder till…
– … en flört med Dr Ross? OMG så spännande! En alldeles ny fling som kommer irritera livet ur Cristina, det är ju helt klart. Kan se framför mig en kärlekskrank Ross och en hoppflöst ointresserad Yang. Mycket underhållande, redan i tanken!
– Arizona och Leah känns också kul. Kan det bli något på riktigt? Vad ska Callie säga? 
– Och äntligen kan Alex och Jo ta ett steg bort från hela pappa-debaklet. Så trött på den storyn. Släpp det och gå vidare, already!
– Vad mer? Kul att Baileys man kommer tillbaka – om han kommer tillbaka – eller ska det bli trubbel i distansparadiset där, tro? Trodde för en väldigt kort sekund att det var Dr Burke som stod i dörren. DET hade varit en spännande twist.
 
/Helena

Kommentarer

Postat av: Camilla

Publicerad 2013-11-04 14:57:10

Tycker också grey's anatomy har varit riktigt bra hitills i 10 säsongen. Dock är 5 säsongen nog min favvo och kommer förbli det! :)

Postat av: Helena

Publicerad 2013-11-04 19:22:36

Camilla: Jag skulle nog säga säsong nummer 2 ändå, älskade hela storyn med Izzie och Denny – och allt strul mellan Meredith och Derek och Addison. Hade varit kul att se om GA från början, faktiskt!

Postat av: Emilie

Publicerad 2013-11-06 10:33:08

Mitt bästa Halloween-avsnitt var nog ändå Pretty Little Liars. Det var inte lika bra som förra årets avsnitt men innehöll ändå tillräckligt med läskigheter och fina kostymer för att snappa åt sig första platsen.

Postat av: Helena

Publicerad 2013-11-06 12:21:43

Emilie: Jaa, det där PLL kanske är något för mig att se ikapp under jullovet? Förstår ju att alla kidsen pratar om det och jag vill ju hemskans gärna hänga med på ett hörn. Värt?

Postat av: Emilie

Publicerad 2013-11-06 12:47:53

Helena: Det är absolut värt, tycker jag! Är nog en serie som man antingen älskar eller hatar. Men ge det några avsnitt, märker nog rätt snabbt vilken sida du hamnar på :) Ett plus är att denna serie sänds när det sommar- och juluppehåll för många andra serier!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

En blogg om TV-serier, som drivs av frilansjournalisterna Helena Skoog och Emilie Cederquist. Maila oss gärna på schmidthappensblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela