Helena listar: De bästa första kyssarna

Publicerad 2013-10-22 11:42:00 i Dawson's Creek, Gilmore Girls, Sex and the City, The O.C., Veronica Mars, Vi listar,

 
5. Joey och Pacey. Ett av de härligaste, motvilligaste paren i tv-historien. Dawson's Creek blev aldrig mer detsamma efter detta. På ett bra sätt. Men var den här kyssen den allra första? Jag minns det som att Joey kysste honom först? Den här scenen är i alla fall så himla typisk DC och så himla fin.
 
4. Veronica och Logan. Alltså, den här kyssen. Den allra första, helt otippade, chockartade kyssen. Jag ser så mycket fram emot filmen om Veronica Mars att det inte är riktigt sunt och det är till stor del för att se hur det går för Veronica och Logan. Måste nog se om serien också, faktiskt.
3. Summer och Seth. Så efterlängtad, så romantisk. Seth berättar om dikten "I wish I was a mermaid", som Summer läste högt någon gång på lågstadiet och som Seth memorerat ord för ord. Och Summer faller, för första gången och äntligen.
 
2. Miranda och Steve. Mitt bästa SATC-ögonblick utan någon som helst konkurrens. Älskar detta. Och nej, det är ju egentligen inte deras allra första kyss, men deras allra första som betyder att de vill leva tillsammans resten av livet. Det räknas.
 
1. Rory och Jess. Den här scenen. Den här fina, oväntade, romantiska, ångestfyllda, omöjliga, oundvikliga, fantastiska scenen. Älskar Rory och Jess och kan inte acceptera slutet på Gilmore Girls riktigt, på grund av dem. Visst måste de ha hittat varandra där ute någonstans, under Obamas tour runt landet?

Kommentarer

Postat av: Yrsa

Publicerad 2014-05-23 01:43:53

I min värld är Rory å Jess sambo å har barn. Han framgångsrik författare å hon bigshot journalist på The Times lr nåt :-)

Angående Dawsons Creek så kysste Joey Dawson före hon kysste Pacey. Första gången hon kysste D var sista avsnittet i första säsongen och kyssen med P som är helt ljuvlig som du visar här är i mitten slutet på 3e säsongen.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

En blogg om TV-serier, som drivs av frilansjournalisterna Helena Skoog och Emilie Cederquist. Maila oss gärna på [email protected]

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela