Emilie listar: Bästa julavsnitten

Publicerad 2013-12-08 09:00:00 i Vi listar,

 
4. The One With the Holiday Armadillo - Friends s07e10
Vänner är en av mina stora favoriter och den serien har egentligen ett avsnitt för alla typer av listor. Julavsnittet där Ross klär ut sig till the Holiday Armadillo för att lära sin son om Hanukkah är bara helt underbart. Ross är verkligen i sitt esse och Phoebe är också fantastisk i det här avsnittet med juldöskallar, spindlar och trumset. 
 
 
3. Roman Holiday – Gossip Girl s01e11
Första säsongen av GG är bra och det här julavsnittet är fullt av drama och julkänslor à la Upper East Side. Blair åker skridskor i en magisk outfit och sms:ar med Chuck, Serena och Dan letar perfekta julklappar till varandra och Jenny är fortfarande oskyldigt söt. 
 
 
2. A Very Glee Christmas – Glee s02e10
Om man är ute efter jul med extra-allt så är detta rätt avsnitt! Glee är experter på att göra allting lite over the top och det här avsnittet svämmar verkligen över av grym julmusik! Och att Brittany fortfarande tror på tomten är bara så fint! Go Christmas spirit! 
 
 
1. The best Chrismukkah ever  – The O.C. s01e13
Seth är helt underbar i det här avsnittet och slänger sig med härliga citat som "Hey, dip a toe in the Chrismukkah pool - there's room for all of us". Triangeldramat mellan honom, Summer & Anna är också på topp i det här avsnittet. Däremot är Marissa på väg neråt och i slutet av avsnittet möter hon obehagliga Oliver Trask för första gången. Men trots det så är det här avsnittet en riktig julklassiker som innehåller allt jag älskar med O.C.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

En blogg om TV-serier, som drivs av frilansjournalisterna Helena Skoog och Emilie Cederquist. Maila oss gärna på schmidthappensblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela