Revenge – S02E06

Publicerad 2013-11-05 08:13:00 i Revenge,

 
Det har gått några avsnitt sedan jag skrev om Revenge senast och i avsnitt 6 hände det faktiskt en hel del spännande! Tycker att den här säsongen faktiskt bara blir bättre och bättre. 
 
 
***SPOILERVARNING!***
De senaste avsnitten har Emily och Daniels förhållande varit lite skakigt och värre kommer det troligtvis att bli för i avsnitt 6 dök nämligen Daniels omtalade exflickvän Sara upp. Minns ni att jag funderade över Charlottes roll den här säsongen? Well, hon lär göra det till sitt uppdrag att få sin bror att förälska sig i Sara igen nu när hon inte längre gillar Emily. Men jag tvivlar på att detta kommer sätta stopp för det stundanden bröllopet. Emily har ju lyckats ta sig över större hinder än exflickvänner förut. 
 
Det här avsnittet tog många nya spännande vändningar. Till att börja med vände sig Nolan mot Emily för första gången och stod på sig – han har tagit lite väl mycket skit från henne genom åren. Bråket ledde till att Emily gjorde ett stort avslöjande för Nolan och Jack – att Emily Thorne måste försvinna för gott efter bröllopet (varken Nolan eller Jack såg så nöjda ut över detta) och att Victoria kommer att åka fast för mordet på Emily! Detta innebär att skjutscenen i första avsnittet är en del av Emilys plan att fejka sin egen död. Jag älskar att vi får veta denna del av planen redan nu. Det kommer garanterat komma någon tvist på detta framöver men jag gillar att vi får bli delaktiga i planen. Kommer Victoria att hålla i pistolen? Och hur ska Emily få henne att göra det i så fall?
 
Margaux lyste med sin frånvaro i detta avsnitt. Kommer hon tillbaka och snärjer Jack framöver? Han kan ju behöva lite kärlek om Emily nu har bestämt sig för att leva med Aiden. Ser fram emot nästa avsnitt. Då dyker duktiga Ana Ortiz (minns ni Ugly Bettys syster?) upp och spelar en PR-kvinna som ska rädda familjen Graysons rykte. Spännande!
 
/Emilie

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

En blogg om TV-serier, som drivs av frilansjournalisterna Helena Skoog och Emilie Cederquist. Maila oss gärna på schmidthappensblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela