HIMYM – ingen risk för spoilers, oroa er inte

Publicerad 2013-11-07 14:35:00 i How I Met Your Mother,

… för det händer nämligen INGENTING i det där himla programmet. För säkerhets skull slänger jag ändå in en sån här (men på riktigt, ni har INGET att oroa er för):
***SPOILERVARNING***
 
Är så innerligt TRÖTT på den där idén, att låta en hel säsong utspela sig under ett och samma event. Var är vi nu? Är vi framme vid bröllopsdagen snart? IRL-tiden går snabbare än serietiden i HIMYM och det känns bara inte värdigt. Jag fattar om manusförfattarna är trötta och omotiverade (jag har själv varit med om att göra sista numret av en tidning som vi visste skulle läggas ner och det kändes sorgligt och onödigt, men herregud, vi ryckte faktiskt upp oss och gjorde en riktigt fin produkt eftersom vi respekterade våra läsare), men de kan väl tänka en liten sekund på oss som faktiskt tittar och som tittat och tittat och i förlängningen betalat deras löner de senaste ÅTTA ÅREN?! Ta er samman, människor. 
I senaste avsnittet fick vi i alla fall se en liten framåtblick på livet med the mother och det kanske kan lappa ihop det här seriemordoffret något? Några kommande intriger/kriser/konflikter som leder till happily ever after? Ja, något vad som helst som gör att vi faktiskt orkar. Kom igen nu, ge oss en morot! En känsla! Något att bry sig om. Dags för en intervention kanske?
 
/Helena

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

En blogg om TV-serier, som drivs av frilansjournalisterna Helena Skoog och Emilie Cederquist. Maila oss gärna på schmidthappensblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela