New Girl – Säsong 3, avsnitt 9

Publicerad 2013-11-21 18:01:00 i New Girl,

***SPOILERVARNING!***
Åh, fina Schmidt. Hur ska detta nu gå? När Schmidt inte happens längre, för Cece. 
Men först:
– Älskade scenen när Coach kom för att hämta upp Cece och han började med tummen upp för hennes allmänna snygghet och sedan fortsatte med handens alla fingrar som något slags "Var är tummen?"-race, haha. Såna där pinsamhetsdetaljer är New Girl så väldigt bra på. Små tecken på osäkerhet – eller stora tecken, som de som följde under matchdejten.
– Och Winstons kärleksförsök med djurtokiga, okända tjejen. Roligt och awkward och väldigt charmigt i all sin knasighet. 
– Men det mesta kretsade ju ändå kring Schmidt och hans ledsna hjärta som ville stoppa Cece och Coach till varje pris. Jag hejar ju förstås på Schmidt och tror nog att Cece får svårt att värja sig i slutändan, men hur ska vägen dit se ut? Och Elisabeth, är hon helt ute ur bilden nu? Hon kändes som en sådan bra och verklig motpol, och Coach är väl - inte riktigt det. Än. Gillar vi honom ens? Mja.
– Skönt också att Jess och Nick får vara Jess och Nick fortfarande, utan några problem eller stora gester. Par kan förstöra så mycket annars, när de blir par, att jag nästan hellre önskar krossade hjärtan just därför.
 
/Helena
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

En blogg om TV-serier, som drivs av frilansjournalisterna Helena Skoog och Emilie Cederquist. Maila oss gärna på schmidthappensblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela