Ny serie: HIMYD?

Publicerad 2013-11-18 13:15:00 i How I Met Your Mother,

Jaha, nu verkar det klart att gänget bakom How I Met Your Mother ska göra åtminstone ett pilotavsnitt av spinoffen How I Met Your Dad, som det har ryktats om ett tag i tv-världen. Det ska alltså handla om en kvinna den här gången, som ska berätta för sina framtida barn om hur hon träffade deras pappa. Ett nytt kompisgäng, en ny bar och en helt ny story, tydligen. Den nya serien ska inte introduceras i sista säsongen av HIMYM utan stå på helt egna ben, enligt skaparna av de två syskonserierna.
Så, vad tror vi? Piloten blir ett måste, förstås, men kan detta bli bra i längden? Ja, de har ju åtminstone en gång i tiden vetat hur man gör bra tv (fast de väl, liksom vi, är aningens trötta på Teds utdragna berättelse vid det här laget), så inget talar egentligen emot en ny tittarsuccé. Håller tummarna, trots allt!
 
/Helena

Kommentarer

Postat av: Emilie

Publicerad 2013-11-19 12:28:04

Låter spännande! Men det här konceptet börjar ju kännas lite uttjatat så jag tror att det krävs något mer än att bara byta ut mamma mot pappa om det ska bli en ny succé. Men förhoppningsvis är den nya huvudpersonen inte en kvinnlig version av Ted! Kommer definitivt spana in piloten – inget kan väl vara sämre än säsong 9 av HIMYM?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

En blogg om TV-serier, som drivs av frilansjournalisterna Helena Skoog och Emilie Cederquist. Maila oss gärna på schmidthappensblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela