Ravenswood – S1E03

Publicerad 2013-11-09 12:00:00 i Ravenswood,

 
 Är det bara jag som tycker att Ravenswood börjar bli riktigt, riktigt läskigt? 
 
 ***SPOILERVARNING!***
Ja, jag erkänner att jag är ganska lättskrämd av mig men de sista minuterna i det tredje avsnittet av Ravenswood  var värdiga vilken välgjord skräckfilm som helst. De fyra levande karaktärerna (och den döda) gjorde en egen variant av "anden i glaset" (alltid läskigt med seanser) och det blev direkt väldigt tydligt att det inte är några goda andar som vakar över den här staden. 
 
Caleb hjälpte Miranda att utforska hennes förmågor som spöke. Intressant och spännande även om det verkar rätt obehagligt att vara fast mellan två de levandes och de dödas världar – i alla fall i Ravenswood. 
 
I det här avsnittet blev vi också introducerade till Abby som är ett av förbannelsens tidigare offer. Hoppas det dyker upp fler offer framöver som kan ge oss ledtrådar till vad det här mysteriet egentligen är. Vem ligger bakom förbannelsen egentligen? Och vad har den för kopplingar till den där hemska översvämmningen som ödelade staden på 1800-talet? Vem kommer vilja besöka den riktiga staden Ravenswood i Indiana efter att ha sett den här serien?
 
Det är två avsnitt kvar av Ravenswood innan juluppehållet. Sedan återvänder serien tillsammans med PLL i januari. Hanna kommer dyka upp i avsnitt nummer 5 och hon är även inbokad i avsnitt nummer 10 – längtar! 
 
/Emilie 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

En blogg om TV-serier, som drivs av frilansjournalisterna Helena Skoog och Emilie Cederquist. Maila oss gärna på schmidthappensblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela