Ravenswood – S1E04

Publicerad 2013-11-16 08:16:00 i Ravenswood,

 
***SPOILERVARNING!***
I det här avsnittet av Ravenswood fick både Caleb och Miranda veta mer om sina släktingar. Caleb hittade en gammal man som är bror till den tidigare Caleb Rivers (hur många finns det?). Typiskt att vi inte fick veta vad som fanns i plåtlådan. 
 
Mirandas morbor, begravningsentreprenören, blir bara mer och mer obehaglig. Varför förvarar han hårlockar från alla Ravenswoods döda invånare i små burkar i sitt hemliga kontor? Jag vill ha fler ledtrådar om vad han har för koppling till förbannelsen. Och vad är hans koppling till Lukes och Olivias mamma? Kan de ha varit ett par? 
 
Miranda erkände att hon har känslor för Caleb och Olivia påpekade det uppenbara att Miranda faktiskt inte är särskilt tillgänglig. Jag är ju Team Haleb men jag kan ändå inte låta bli att känna medlidande för Miranda. Det var hjärtskärande fint när hon sedan mailade Hanna i Calebs namn. Detta lär ju vara en av anledningarna till att Hanna besöker Ravenswood i nästa avsnitt. 
 
Det är kanske lite märkligt att man blir så blödig över spöken men åh, vad fint det var när Miranda äntligen fick träffa sin mamma. Tillsammans gick de genom en dörr mot ett vitt ljus. Ska bli spännande att se vart de tar vägen. Och om Caleb kan hitta Miranda där. 
 
***SPOILERVARNING 2!***
Avsnitt 5 är det sista avsnittet vi får se i år och av promotrailern att döma kommer det bli något alldeles extra. Hur spännande är det inte att:
* tidigare Caleb och tidigare Miranda har något slags relation till varandra?
* Hanna kommer på besök. Kan hon rädda Caleb?
* Tvillingarna från PLL:s Halloween-avsnitt är tillbaka. Vad vill dem Hanna?
* Miranda har fått ett eget rum och verkar bo tillsammans med sin mamma.  
 
 
 
/Emilie

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

En blogg om TV-serier, som drivs av frilansjournalisterna Helena Skoog och Emilie Cederquist. Maila oss gärna på schmidthappensblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela