Ravenswood – S1E05

Publicerad 2013-11-21 08:00:00 i Ravenswood,

 
Jag har sett fram emot avsnitt 5 av Ravenswood länge och jag blev både nöjd och besviken över det. Här är mina tankar om mittsäsongsfinalen. 
 
***SPOILERVARNING!***
 
* Ravenswood är verkligen hårresande läskigt. Man hinner knappt återhämta sig från den ena läskiga scenen innan nästa dyker upp. Det läskigaste i det här avsnittet var  – tro det eller ej – en liten söt flicka i röd kappa. Och flickan och Olivias pojkvän Dillon verkar typ jobba tillsammans åt djävulen. Den onda pojkvännen är ju ett vanligt inslag i PLL så det var inte så oväntat att Dillon inte hade rent mjöl i påsen. 
 
* Och var tusan var Hanna? Jag hade verkligen hoppats att hon skulle komma till Ravenswood i det här avsnittet men istället fick vi bara se henne genom ett telefonsamtal med Caleb. Han lovade att komma hem till henne istället, förhoppningsvis dyker han (som utlovat) upp i PLL 4B den 7 januari. 
 
* Nu är det bekräftat att Caleb och Miranda har en alldeles särskild roll i det här. Den gamla Miranda lovade den gamla Caleb att hon skulle älska honom i en evighet. Och sedan fick vi veta att de gifte sig med varandra och dog på sin bröllopsdag. När gänget hittar två skelettgubbar bakom en vägg får de veta att dessa två offrat sig själva för att de gamla Miranda och Caleb skulle kunna komma tillbaka och bryta förbannelsen. Det lutar åt att dessa två är samma M och C som de nutida. Kan Miranda komma tillbaka från de döda en andra gång? Innebär det här slutet för Hanna och Caleb?
 
* Jag vill verkligen få mer info om Mirandas läskiga morbror som har skumma saker för sig i varje avsnitt. Varför grävde han upp Mirandas grav?
 
* Visst hade Miranda en annan outfit på sig i det här avsnittet? Den där låtsasgarderoben var ett bra knep för att äntligen få henne byta ut den där gröna jackan. 
 
/Emilie
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

En blogg om TV-serier, som drivs av frilansjournalisterna Helena Skoog och Emilie Cederquist. Maila oss gärna på schmidthappensblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela