Hart of Dixie – säsong 3, avsnitt 4

Publicerad 2013-10-29 21:16:40 i Hart of Dixie,

***SPOILERVARNING!***
Åh, blev så glatt överraskad när charmige Robert Buckley dök upp i senaste Hart of Dixie som den väldigt trevlige outsidern Peter – jag är en av nog ganska få som förknippar honom med Lipstick Jungle i första hand, han är mest känd från One Tree Hill – men såg nu att han bara skulle gästspela i ett avsnitt. Nooo, Lemon och Bluebell och resten av oss kan behöva lite nytt, intressant blod. Kan det inte vara dags att sluta resa, Peter, och settle down med en Bluebell blonde? Äsch, Rachel Bilson stod som "guest starring" typ halva första säsongen av O.C. och det hindrade ju inte henne att ta över hela showen.
I övrigt: bra avsnitt! Det mesta puttrade på som vanligt utan några större katastrofer. Wade är Wade (dejtar otillgängliga kvinnor med muskelberg till män för att, som George till slut uttryckte det, han inte kan få den enda otillgängliga kvinna han verkligen vill ha), Zoe är Zoe (försöker få Joel att bli vän med hennes vänner, istället för, säg, hennes ex och lägger sig i allas liv rent allmänt) och Joel tar fler och fler steg in i (den manliga, förstås) bygemenskapen. Lite trött att slänga in ett "åh, typiskt män"-"vaaa, vad menar de? Ja se kvinnor!"-skämt på slutet, men den här serien är väl inte direkt känd för att kullkasta gamla bekväma könsstereotyper. 
Undrar vad som händer framöver med Lavon och AnnaBeth. Ska de gifta sig? Ska hon bli gravid och föda 18 fotbollsspelare? Jag vet inte, jag. Tycker att de båda är tillräckligt intressanta för att få en lite mer komplicerad story – eller åtminstone något slags twist innan det är dags att gå nedför altargången.
 
/Helena
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

En blogg om TV-serier, som drivs av frilansjournalisterna Helena Skoog och Emilie Cederquist. Maila oss gärna på schmidthappensblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela