New Girl – Nej, vad tycker vi om Coach egentligen?

Publicerad 2013-11-22 12:17:00 i New Girl,

 
***SPOILERVARNING!***
 
Håller med dig Helena, det är svårt att veta vad man ska tycka om Coach egentligen. Han har inte riktigt övertygat mig än i alla fall. Scenen när han hämtade upp Cece var fantastiskt rolig men sedan urartade till att bara vara pinsamt för sedan sluta i hångel? Hm. Är Coach verkligen vad Cece behöver? Hon är värd något riktigt bra efter den här otrohetsaffären. Men kanske hinner Coach bli den rätta rebound-killen för Cece – för ryktet säger nämligen att han kommer att stanna resten av den här säsongen! 
 
I övrigt är den här säsongen en riktig skrattfest, är så glad att den fortfarande håller måttet. Och det är härligt att vi äntligen får lära känna Winston och jag älskar att han är en katttokig knasboll. 
 
/Emilie

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-11-22 12:59:42

Äntligen fredag, hoppas du får en toppen helg:=) KRAM

Postat av: Helena

Publicerad 2013-11-23 12:02:32

Ja, känner att Coach behöver lite mer personlighet för att riktigt fästa. Som Winston – äntligen! Men hejar ju ändå på Schmidt förstås, han och Cece är väl oundvikliga?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

En blogg om TV-serier, som drivs av frilansjournalisterna Helena Skoog och Emilie Cederquist. Maila oss gärna på schmidthappensblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela